Fotbal

Foresta Suceava a câştigat amicalul de pe terenul celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ

Foresta Suceava a reuşit să continue seria victoriilor din meciurile amicale ale pregătirilor de iarnă. Formaţia antrenată de Petre Grigoraş s-a impus cu scorul de 2-1 (1-0) la Piatra Neamţ, pe terenul colegei de serie Ceahlăul.

Jocul a fost unul spectaculos, cu multe ocazii de poartă. Sucevenii au deschis scorul prin Andrei Cerlincă, în minutul 34, cu o lovitură precisă de cap, în urma unei centrări trimise de pe partea stângă de italianul Matteo Rigoni. Acelaşi Cerlincă a majorat avantajul forestierilor după o oră de joc, după ce a recepţionat o pasă de la Alex Marin şi a trimis precis, bară – gol, de la 7 metri. Scorul final a fost stabilit de nemţeanul Pîntea în ultimul sfert de oră al întâlnirii, cu un şut pe jos, la colţul lung, din afara careului de 16 metri.

Foresta Suceava a început jocul în formula: Cărbune – Sumanariu, Celeadnic, Mateciuc, Drugă – Rigoni, Căinari, Ungurianu – Cerlincă, Martin, Filip. La pauză au fost introduşi în joc Neacşu şi Burghele, iar în minutul 60 au intrat Mociu, Diallo, Stănescu, Marin, Corduneanu şi Mandiuc.

Până la startul sezonului oficial, sucevenii mai au în program un singur meci amical, sâmbătă, pe 29 februarie, în deplasare, cu Ştiinţa Miroslava, începând cu ora 12.00.

Forestierii vor începe returul Ligii a III-a pe data de 7 martie, în deplasare, cu Sporting Lieşti. În clasamentul la zi al Seriei I, gruparea suceveană ocupă poziţia secundă, la patru lungimi în spatele liderului Aerostar.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI