Competiţia internă în USR Suceava, pentru desemnarea candidatului la funcţia de primar al Sucevei, a fost între Teodora Munteanu şi Dinu Zară

> Teodora Munteanu: Nu ştiu ce a fost şi nu am încercat să-l fac să revină…

Candidatul USR la funcţia de primar al municipiului Suceava, Teodora Munteanu, liderul USR Suceava, a declarat, marţi, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că în competiţia internă au fost doar doi candidaţi, respectiv ea şi Dinu Zară, care s-a retras din cursă şi a demisionat din partid.

„Din păcate s-a retras. Nu ştiu ce a fost, pentru că nu am mai vorbit cu el de atunci. Nu am încercat să-l fac să revină, pentru că am văzut de atunci că este hotărât. Ceva l-a determinat. Din ce am înţeles eu, sunt motive personale” a spus Munteanu.

Ea a spus că Dinu Zară a fost membru al USR timp de trei săptămâni, dar că anterior a sprijinit formaţiunea la alegerile europarlamentare şi chiar la alegerile prezidenţiale.

„Cu sufletul a fost alături de noi, dar membru a fost doar trei săptămâni” a precizat Munteanu.

Liderul USR Suceava crede că Dinu Zară a renunţat pentru că e greu să faci politică şi serviciu în acelaşi timp sau pentru că a fost mai mare pasiunea pentru jurnalism.

„Poate că, acolo, ceea ce faci tu depinde de tine, răspunzi doar tu de ceea ce faci, or aici, în politică, mai răspunzi şi de ce fac alţii. Poate chestiunea asta l-a îndepărtat” a spus Munteanu.

Reamintim că Dinu Zară, care fusese desemnat candidat USR pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, a anunţat, duminică, că renunţă la activitatea din USR la doar trei săptămâni de la înscriere, urmând să-şi continue activitatea jurnalistică, iar pe cea civică, în cadrul unei asociaţii neguvernamentale. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: