Vernisaj, la Galeria de Artă „Ion Irimescu” din Suceava

Andreea Rus, „Locuri ale fericirii”

Artistul plastic Andreea Rus expune, în perioada 2 – 15 martie 2020, la Galeria de Artă „Ion Irimescu” din Suceava, lucrările reunite sub titlul „Places of happiness” („Locuri ale fericirii”), lucrări create în ultimii 3 ani, „cu o tematică de cercetare a conceptului de fericire, relativ la ideile filosofice şi religioase ce au dezvoltat de-a lungul timpului acest subiect”.

Curatorul acestei expoziţii este artistul plastic Camelia Rusu Sadovei, iar criticul de artă Delia Ioana Leizeriuc este cea care o va prezenta la vernisajul care va avea loc luni, 2 martie, ora 17.

Andreea Rus este artist plastic, absolventă a UAD Cluj-Napoca, secţia pictură, şi doctor în arte plastice şi decorative din 2010. A reprezentat România la diverse expoziţii internaţionale de pictură, bienale, trienale şi festivaluri de artă din Italia, Polonia, Bulgaria, Republica Moldova, Malta, Ungaria, Slovacia, India, Spania, Bosnia–Herţegovina, USA etc. A deschis peste 25 de expoziţii personale de pictură în ţară şi în afara ţării şi a participat la peste 100 de expoziţii colective. În palmaresul artistei se regăsesc numeroase premii pentru pictură obţinute la concursuri naţionale şi internaţionale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: