Zece unităţi şcolare din Suceava şi Fălticeni sunt închise parţial din cauza gripei sezoniere

Ministerul Educaţiei Naţionale a anunţat, ieri, că în judeţul Suceava sunt închise parţial zece unităţi şcolare, cele mai multe din municipiul Suceava, din cauza cazurilor de gripă.

Astfel, sunt închise parţial Grădiniţa cu Program Normal Obcini, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, Şcoala Gimnazială Nr. 3, Grădiniţa cu Program Prelungit „Aşchiuţă”, Grădiniţa cu Program Normal „Maria Montessori” – structură a Şcolii Gimnaziale Nr. 1 Suceava, Liceul Teoretic „Filadelfia” şi Grădiniţa „Ţăndărică” Suceava.

În municipul Fălticeni sunt închise parţial Şcoala Gimnazială „Al. I. Cuza”, Şcoala Gimnazială „Ion Irimescu” şi Şcoala Gimnazială „Ion Ciurea”.

Potrivit ISJ Suceava, în cele zece unităţi şcolare care vor avea activiatatea suspendată până în 28 februarie, 89 de preşcolari sau elevi au fost diagnosticaţi cu gripă sezonieră.

În aceste unităţi sunt afectate 21 – grupe/clase care au cursurile suspendate în perioada 21 – 28.02.2020, cu un total de 548 de elevi.

În sălile de clasă din unităţile şcolare în care s-au înregistrat cazuri de gripă se vor face acţiuni de dezinfecţie. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: