Comăneşti

Un bărbat a găsit un pistol zidit într-o şură din gospodărie

Un bărbat de 35 de ani, din comuna Comăneşti, a găsit o armă în timp ce făcea reparaţie la o anexă din curtea imobilului în care locuieşte. S-a întâmplat luni seara, iar după ce a făcut descoperirea, bărbatul a apelat Poliţia.

În urma primelor verificări s-a stabilit că bărbatul locuieşte în imobilul respectiv de aproximativ 8 ani.

În ziua menţionată, în timp ce efectua lucrări de construcţie la o anexă situată în curtea imobilului, a găsit un pistol ce se afla într-un toc de piele şi două încărcătoare fără muniţie. Arma se afla deasupra tocului uşii care face acces în anexă (şură), în perete, şi a fost descoperită în momentul în care bărbatul a distrus zidăria. Pistolul se află într-o stare avansată de degradare, fiind afectat în totalitate de rugină.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul SAESP – IPJ Suceava, ocazie cu care s-au identificat un pistol ruginit cu mâner de culoare neagră, fără serie sau număr, şi două încărcătoare fără elemente de muniţie. Cu ocazia audierii, Florin Calciu a declarat că deţine proprietatea din anul 2012, când a primit-o moştenire de la mama sa, şi că nu cunoaşte provenienţa armei, aceasta fiind zidită în peretele anexei până la demolare.

Arma identificată a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor. S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea „nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: