Futsal, Campionatul Judeţean

Siretul Dolhasca şi Juniorul Suceava s-au calificat pentru turneul final

La sfârşitul săptămânii trecute, Dolhasca a găzduit al patrulea turneu zonal al Campionatului judeţean de futsal organizat de AJF Suceava, scopul întrecerii fiind acela de a ţine în priză formaţiile de Liga a IV-a şi a V-a în pauza de iarnă. Clasate pe primele două poziţii, Siretul Dolhasca şi Juniorul Suceava s-au calificat pentru turneul final, care va avea loc în sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava, duminică, pe 1 martie. Ierarhia turneului zonal de la Dolhasca a fost completată, în ordine, de echipele Moldova Drăguşeni şi Şomuz II Baia.

Pe lângă Siretul Dolhasca şi Juniorul Suceava, la turneul final s-au mai calificat formaţiile Viitorul Negostina, Unirea Horodnic de Sus, Viitorul Liteni, Recolta Fântânele, Victoria Vatra Moldoviţei şi Academica Gălăneşti.

Precedentele cinci ediţii ale Campionatului judeţean de futsal au revenit formaţiilor Bucovina II Rădăuţi, Viitorul Adâncata, Viitorul Liteni, Stejarul Cajvana şi Viitorul Negostina.

Rezultatele turneului zonal de la Dolhasca:

Moldova Drăguşeni – Juniorul Suceava                1-3

Şomuz II Baia – Moldova Drăguşeni            4-5

Juniorul Suceava – Siretul Dolhasca           0-3

Moldova Drăguşeni – Siretul Dolhasca                  5-6

Siretul Dolhasca – Şomuz II Baia                10-0

Juniorul Suceava – Şomuz II Baia                  4-3

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: