Sportivii suceveni au demonstrat din nou că au resurse

La finele săptămânii trecute, la Craiova, s-au desfăşurat Campionatele Naţionale de marş pentru copii, juniori şi seniori, la care sportivii suceveni au dovedit din nou că sunt valoroşi.

Sportivul Andrei Gafiţa, antrenat de Radu Mihalescu, a terminat pe poziţia a doua în proba de 20 kilometri marş, el fiind purtătorul de drapel ca vârstă al sucevenilor. Exemplul său a fost urmat de Diana Angelescu, care s-a situat pe locul secund în proba de 20 kilometri marş la tineret. Darius Melenciuc, tot de la CSM Suceava, la juniori II, a fost primul la categoria juniori la 10 kilometri marş, în timp ce Daniela Tănase a ocupat locul III la categoria junioare II pe distanţa de 5 kilometri. O medalie de bronz a obţinut şi Ştefan Cimpoieş, la categoria juniori III pe distanţa de 5 kilometri. Elisabeta Chirilă a punctat pentru CSM Suceava la categoria copii I, ea terminând cursa pe primul loc.

CSM Suceava a mai obţinut o medalie prin Delia Ochiană, campioană naţională la 3 kilometri marş la categoria juniori III, sportivă pregătită de Silviu Casandra.

Un lucru deosebit l-a reprezentat faptul că CSM Suceava a punctat şi în clasamentul pe echipe. Echipa clubului fanion al judeţului Suceava, alcătuită din Delia Ochiană, Ioana Boca, Emilia Sava şi Ilinca Hrinca, s-a numărat şi ea printre medaliate, ocupând locul III la categoria juniori III. Delia Ochiană şi Ilinca Hrinca sunt sportive pregătite de antrenorul Silviu Casandra, în timp ce Ioana Boca şi Emilia Sava sunt sportivele antrenate de către multipla campioană Cristina Casandra.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: