Handbal masculin, juniori

Partide de excepţie la turneul „Cupa tinerelor talente” de la Suceava

Sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Ion Creangă” din Suceava a găzduit, la sfârşitul săptămânii trecute, un turneu naţional de handbal pentru juniori sub titulatura de „Cupa tinerelor talente”. La competiţie au participat CSM Bucureşti (juniori II), LPS Iaşi (juniori II) şi echipele de juniori I şi II ale CSU Suceava.

La primul meci dintre echipele de juniori I şi II ale CSU Suceava, primilor le-au lipsit mai mulţi jucători care au evoluat la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar.

Cel mai interesant joc al competiţiei a fost ultimul, cel dintre CSU Suceava II şi CSM Bucureşti, prima dintre echipe antrenată de Vasile Boca, iar cea bucureşteană de fostul handbalist Marian Răpciugă. Plusul de forţă al grupării sucevene a făcut diferenţa în faţa unei formaţii extrem de combinative. De la suceveni s-au remarcat portarul Podovei şi jucătorii Stanciuc şi Reuţ, iar de la bucureşteni talentatul Iosif.

„A fost un turneu extrem de util pentru noi în perspectiva apropiatelor partide din Grupa Valoare. Este îmbucurător că nu avem accidentări şi sper să prindem o formă cât mai bună în această fază a competiţiei”, a declarat antrenorul echipei de juniori II CSU Suceava, Vasile Boca.

Pentru CSU din Suceava juniori II urmează în ziua de duminică, 1 martie, primul meci din cadrul Grupei Valoare 1, pe teren propriu cu HC Dobrogea Sud Constanţa. (Foto: ADRIAN POPOVICI)

Rezultate consemnate la „Cupa tinerelor talente”:

CSU Suceava I – CSU Suceava II        31-52

LPS Iaşi – CSM Bucureşti                    26-35

CSU Suceava I – CSM Bucureşti         32-27

CSU Suceava II – LPS Iaşi                   46-17

CSU Suceava II – CSM Bucureşti       34-27

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: