USR Suceava:

Demisia lui Dinu Zară din partid ne-a luat prin surprindere

> USR a crescut bazându-se pe spiritul de echipă şi mai puţin pe individualităţi, se arată într-un comunicat al partidului

USR Suceava a transmis, duminică, după anunţul lui Dinu Zară că renunţă la candidatura pentru preşedinţia CJ Suceava şi demisionează din USR, că acest gest a luat prin surprindere organizaţia, dar subliniază că USR a pus mai puţin baza pe individualităţi, şi mai mult pe spiritul de echipă.

„Demisia din USR Suceava a candidatului ales pentru poziţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, Dinu Zară, este un eveniment care ne-a luat prin surprindere şi pe care îl regretăm. Respectăm însă alegerea fostului nostru coleg, oricare ar fi fost motivele ei, şi-i urăm la fel de multă incisivitate şi pe viitor în cariera de jurnalist şi în activitatea civică” se arată în comentariul USR Suceava după demisia din partid a lui Dinu Zară.

„Uniunea Salvaţi România s-a născut şi a crescut în primul rând bazându-se pe spiritul de echipă şi mai puţin pe individualităţi” subliniază organizaţia.

Totodată, USR Suceava transmite că organizaţia judeţeană Suceava rămâne şi pe mai departe, prin toţi membrii săi, aceeaşi echipă unită în slujba cetăţeanului şi singura alternativă reală de pe scena politică actuală.

„În privinţa propunerii noastre pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, rămasă descoperită în acest moment, vă vom înştiinţa în cel mai scurt timp” a mai transmis USR Suceava.

Potrivit unor surse politice, deputatul USR din Câmpulung Moldovenesc Daniel Popescu ar urma să fie propunerea USR Suceava pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

Candidatul comun al Alianţei USR-Plus pentru preşedinţia CJ Suceava urmează să fie desemnat între candidatul USR şi cel al Plus, Radu Rey. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: