La Memorialul „Dorin Melinte” de la Bacău

Elevii militari din Câmpulung Moldovenesc, pe podium

> Echipa de baschet a colegiului s-a calificat la zonala Olimpiadei naţionale a sportului şcolar

 Echipa de baschet a Colegiului Naţional Militar „Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc, antrenată de prof. Vasile Blanariu, s-a calificat şi anul acesta la etapa zonală a Olimpiadei naţionale a sportului şcolar, anunţă unitatea şcolară într-un comunicat.

Totodată, atleţii colegiului au reuşit să ocupe primele locuri ale podiumului la Memorialul „Dorin Melinte”, organizat la Bacău de Federaţia Română de Atletism. Astfel, locul I la ştafetă 4×400 m şi 4×200 m a fost ocupat de echipa colegiului militar. De asemenea, locul I la săritura în lungime a fost ocupat de elev fruntaş Ionuţ Podiuc. În cadrul aceleaşi competiţii, elevul fruntaş Cozmin Grămadă şi elevul fruntaş David Covăsnanu s-au clasat pe poziţia a doua a clasamentului la proba de aruncare a greutăţii, respectiv alergare de viteză 400 m, iar elevul fruntaş Cosmin Ghiurcănaş a ocupat locul al III-lea la alergarea de viteză 60 m plat.

Săptămâna trecută, la Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare” s-au desfăşurat activităţi sportive pentru a marca Ziua Internaţională a Sportului Militar şi Ziua Consiliului Internaţional al Sportului. Cu acest prilej, elevii ştefanişti s-au alăturat militarilor din cele 140 de ţări membre CISM care susţin mişcarea şi practicarea sportului, având drept motto „Prietenie prin sport”.

În Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare”, sportul completează şi susţine activitatea de învăţământ prin parcurgerea programei şcolare la orele de educaţie fizică şi prin antrenamente suplimentare, precizează sursa citată. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: