Delgaz Grid a modernizat anul trecut peste 30 km din reţeaua de gaz din judeţul Suceava

Anul trecut, compania Delgaz Grid a derulat, în judeţul Suceava, şase proiecte de investiţii, cu o valoare totală de peste trei milioane de lei. Acestea au vizat modernizarea conductelor şi branşamentelor pe o lungime de peste 30 km, precum şi a două staţii de reglare-măsurare a presiunii gazelor naturale. Tot în 2019, sistemul de distribuţie a gazelor naturale a fost extins cu 6 km prin investiţii de peste 520 mii lei.

„Funcţionarea în condiţii de siguranţă a reţelelor de distribuţie a gazelor naturale este o prioritate pentru noi. De aceea am alocat şi în acest an peste 200 milioane de lei pentru investiţii. Suntem pe deplin conştienţi că nici un efort nu este prea mare atunci când pui în prim-plan siguranţa şi creşterea calităţii serviciilor pentru clienţi” declară Csulak Ferenc, directorul general al Delgaz Grid.

Potrivit unui comunicat al companiei, Delgaz Grid şi-a propus pentru acest an lucrări de modernizare şi extindere a sistemului de distribuţie a gazelor naturale din judeţul nostru, una dintre acestea fiind înlocuirea conductelor şi branşamentelor de pe străzile Solidarităţii, Ştefan cel Mare şi Calea Unirii, din municipiul Suceava, pe o lungime de aproximativ 1,4 km. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: