Patru şcoli din Suceava şi Fălticeni au suspendat parţial cursurile

> Cauza este absenteismul determinat de infecţiile respiratorii sau de gripă

 Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava a informat că alte patru şcoli, din Suceava şi Fălticeni, au suspendat parţial cursurile din motive de absenteism cauzat de infecţii respiratorii sau de gripă.

Şcoala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava, care are confirmate câte trei cazuri de gripă la clasele a II-a A (34 elevi), I F (28 elevi), a II-a D (36 elevi) şi a VII-a A (30 elevi), a suspendat cursurile la aceste clase în perioada 20-21 februarie, în această şcoală fiind menţinută suspendarea cursurilor şi la clasa I C (36 elevi).

La Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava sunt confirmate trei cazuri de gripă la clasa a II-a C (30 elevi), suspendarea cursurilor la această clasă fiind prevăzută pentru perioada 20-21 februarie.

La Şcoala Gimnazială Nr. 4 Suceava sunt suspendate cursurile la clasa a IV-a A (28 elevi), din motive de absenteism cauzat de infecţii respiratorii, în perioada 19-21 februarie.

La Şcoala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” Fălticeni sunt confirmate câte trei cazuri de gripă la clasele a II-a A (36 elevi), a V-a A (24 elevi) şi la a VI-a A (25 elevi), iar suspendarea cursurilor la aceste clase are loc în perioada 20-21 februarie.

Încă două gimnazii din Fălticeni…

Ieri, alte două unităţi de învăţământ din judeţ au suspendat parţial cursurile din cauza gripei.

Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, la Şcoala Gimnazială „Ion Ciurea” Fălticeni sunt confirmate două cazuri de gripă la clasa I B (26 elevi). În urma monitorizării situaţiei, DSP Suceava a aprobat suspendarea cursurilor la această clasă, în perioada 20-21.02.2020, în sala de curs urmând să fie efectuată dezinfecţie generală.

Şcoala Gimnazială „Ion Irimescu” Fălticeni a suspendat cursurile la clasa a II-a A (29 elevi), din motive de absenteism cauzat de infecţii respiratorii şi gripă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: