Handbal masculin, Divizia A

Din nou în program, duelul dintre Magnum Botoşani şi CSU din Suceava

> Partida din etapa a XIV-a a Seriei A va avea loc duminică, la Botoşani, de la ora 12.00

 Lupta pentru întâietate în Seria A a Diviziei A de handbal masculin programează, la finele acestei săptămâni, din nou, duelul dintre Magnum Botoşani şi CSU din Suceava. Disputa are date speciale, pentru că faţă în faţă se află actualii şi foştii echipieri ai echipei din Suceava. Deocamdată, cele două grupări s-au întâlnit de două ori, avantajul fiind de partea celor pregătiţi de Adrian Chiruţ, care au patru puncte dintr-o victorie şi un egal.

„Oricum, ne vom lupta cu prietenii noştri la turneul semifinal. Vrem să facem un meci bun şi să câştigăm. Avem ceva probleme de lot, dar nu contează pentru că ne vom bate pentru victorie. Ştim că va fi mai dificil decât în tur, însă avem un moral bun, un tonus bun şi nu avem pe ordinea de zi decât victoria. Este firesc ca formaţia gazdă, care are jucători de mare experienţă în lot, să fie favorită, dar vom încerca pe teren să schimbăm datele problemei. Aşteptăm iubitorii handbalului sucevean în tribunele sălii din Botoşani, pentru că şi la primul duel ne-au ajutat mult”, a declarat antrenorul Adrian Chiruţ.

„Ne-am pregătit bine şi nu ne gândim decât la victorie. Avem un obiectiv înainte şi ne ţinem de el”, a spus interul stânga, Maxim Oancea.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI