Pentru desemnarea candidaţilor la alegerile locale

PSD Suceava are în vedere mai multe scenarii

> Unul dintre acestea este ca Ion Lungu să nu fie susţinut de PNL pentru un nou mandat!

Preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cuşnir, a declarat, marţi, în conferinţă de presă, că organizaţia are în vedere mai multe scenarii în ceea ce priveşte candidaturile pentru alegerile locale.

El a arătat că organizaţia are în vedere mai multe candidaturi, dar că acestea vor fi anunţate în funcţie de ceea ce se va întâmpla în perioada următoare.

Cuşnir a spus că unul dintre scenarii vizează o colaborare la alegerile locale între PSD şi Pro România, fără să ofere mai multe amănunte.

El a adăugat că un alt scenariu luat în calcul este ca alegerile locale să fie organizate odată cu alegerile parlamentare anticipate.

Dan Ioan Cuşnir a mai spus că o altă situaţie luată în calcul este ca Ion Lungu să nu fie candidatul susţinut de PNL pentru un nou mandat de primar.

Preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Suceava a explicat că în funcţie de care dintre aceste variante vor fi puse în aplicare vor fi anunţaţi şi candidaţii la alegerile locale. El a subliniat că pentru oricare din variante organizaţia este pregătită cu candidaţii cei mai buni.

Întrebat ce părere are despre o eventuală candidatură a fostului prefect de Suceava Mirela Adomnicăi, Dan Ioan Cuşnir a răspuns sec: „Nu am nicio părere”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: