Poliţia caută un bărbat care a dispărut, marţi, din Vicovu de Jos

> El a plecat spre lunca râului Suceava şi nu a mai revenit

Poliţia Suceava desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a lui Cîrdei Ioan, de 30 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, localitatea Bivolăria, care la data de 18.02.2020, în timp ce se afla cu soţia în dreptul punţilor din comuna Vicovu de Jos, a plecat spre lunca de pe lângă râul Suceava, fără a mai reveni, până ieri, la domiciliu.

Semnalmentele persoanei dispărute: înălţime 1,70 m, greutate 70-80 kg, ten măsliniu, ochi căprui, faţă rotundă, păr tuns scurt; pe braţul superior stâng, în zona mâinii, prezintă o urmă de arsură de mici dimensiuni, iar pe obrazul stâng, un punct negru.

La momentul dispariţiei, era îmbrăcat cu o geacă de iarnă de culoare neagră, o căciulă de culoare negru cu gri, o pereche de jeans de culoare albastru deschis şi era încălţat cu o pereche de adidaşi de culoare neagră.

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI