Tenis

„Cupa de iarnă a Iaşului”

La arenele de tenis CFR Iaşi, în „balonul” care găzduieşte terenuri pe zgură de bună calitate, miercuri, 19 februarie, s-au încheiat întrecerile competiţiei denumite „Cupa de iarnă a Iaşului”, în organizarea clubului CS Vergilius Iaşi. Competiţia, aflată în calendarul Federaţiei Române de Tenis, s-a desfăşurat la categoriile U10, U12, U14, U16 şi U18, la simplu şi la dublu mixt, reunind sportivi din toată ţara şi din Republica Moldova. La categoria U10 dublu mixt, judeţul Suceava a fost reprezentat de falticeneanul David Arcip, recent întors din cantonamentul de la Braşov. Împreună cu tenismena Miruna Neculaes de la Clubul Sense Roman, David Arcip a făcut o echipă închegată care, după calificările în sferturi şi o semifinală care nu le-a creat probleme, a reuşit să obţină locul I după o finală excepţională unde au întâlnit perechea formată din Karlo Piticaru, din Câmpulung Moldovenesc, şi Iana Elena Costea, din Galaţi, în faţa căreia s-a impus categoric în două seturi, cu scorul 4-0 şi 4-1.

Această victorie a lui David Arcup vine după un cantonament pregătit cu minuţiozitate de Ferry Lechner, preşedintele Clubului de tenis Lechner Tenis School Braşov, coordonator Tenis 10 şi Tenis Teens în cadrul Federaţiei Române de Tenis.

„La Iaşi a fost un turneu frumos, în care copiii şi-au demonstrat calităţile prin meciuri cu foarte multe faze spectaculoase care au atras simpatia spectatorilor. David se pregăteşte pentru pasul următor, respectiv participarea la categoria U12, la un turneu desfăşurat la Braşov, la sfârşitul lunii februarie, deşi încă nu a împlinit vârsta de 10 ani. Debutul la această categorie de vârstă se va realiza după un nou cantonament ce se va desfăşura sub atenta supraveghere a antrenorului Ferry Lechner. Mulţumim tuturor celor care îl susţin pe David, în special dascălilor şi mai ales doamnei învăţătoare, care îl înţelege atunci când este nevoit să lipsească de la şcoală pentru a participa la competiţii”, ne-a spus Ramona Arcip, mama micului tenismen.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: