Fotbal

Ceahlăul Piatra Neamţ a câştigat clar amicalul cu Bucovina Rădăuţi

Bucovina Rădăuţi s-a deplasat la Piatra Neamţ, pentru a disputa un meci amical în favoarea echipei locale, Ceahlăul. Partida s-a desfăşurat pe teren sintetic şi s-a încheiat cu victoria clară a gazdelor, cu scorul de 4-0. Rădăuţenii au început prost jocul, astfel că nemţenii au ajuns să aibă trei goluri avantaj după primul sfert de oră. Reuşitele celor de la Ceahlăul au fost semnate de Toma, în minutele 1 şi 15, şi Diarra, în minutele 13 şi 66.

Bucovina Rădăuţi a început meciul în formula: Zvoronciuc – Alecsandru, Antonesei, Mihăeş, Coajă, Vitu, Dănilă, Sahlean, Netbai, Stoian, I. Plămadă. Au mai intrat: Butnariu Melinte, Ciobanu, Coroamă, Bejenar, Florescu şi Busuioc.

Până la startul sezonului oficial, rădăuţenii au în program disputarea altor trei meciuri amicale, după cum urmează: 22 februarie cu Juniorul Suceava, 25 februarie cu Aerostar Bacău şi 28 februarie cu FC II Botoşani.

Bucovina Rădăuţi, care ocupă locul al patrulea în ierarhia Seriei I la jumătatea întrecerii, va începe returul Ligii a III-a pe 7 martie, pe stadionul Municipal, împotriva formaţiei Huşana Huşi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: