Dan Ioan Cuşnir:

Angajaţi revoltaţi ai Primăriei Suceava încep să vorbească despre situaţii de neacceptat în ceea ce priveşte angajările în instituţie

Preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cuşnir, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că a constatat că există o revoltă a angajaţilor din Primăria Suceava, care nu mai suportă ceea ce se întâmplă în această instituţie.

El a spus că este „un haos” şi că e foarte aproape ca organele abilitate să se implice mai aplicat.

Liderul PSD Suceava a arătat că unul dintre angajaţii Primăriei i-a oferit aceste informaţii pentru că este revoltat de situaţia în care s-a ajuns.

Dan Ioan Cuşnir a prezentat un caz de concurs de angajare pentru o funcţie de consilier I la Serviciul de turism al Primăriei, arătând că persoana care ar fi trebuit să fie angajată nu a ştiut ce facultate a absolvit şi că nu s-a încadrat în cerinţele postului iar dosarul nu a fost admis, dar că, ulterior, la scurt timp, s-a mai scos la concurs un post la acelaşi serviciu, pe aceeaşi funcţie, iar acum persoana pentru care era pregătit postul respectiv a îndeplinit condiţiile. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: