Vă invităm la „Mărţişor” 2020 !

Dragi conaţionali! Vă invităm cu drag la tradiţionala Sărbătoare a primăverii „Mărţişor”, ediţia a XXV-a, organizată de Societatea pentru Cultura şi Literatura Română în Bucovina „Mihai Eminescu” din regiunea Cernăuţi, cu susţinerea Consulatului General al României la Cernăuţi.

Manifestarea va avea loc duminică, 1 martie, în sala Palatului Academic al Universităţii Bucovinene de Medicină din Cernăuţi (str. F. Schiller, 11), între orele 12 şi 15.

Rugăm conducătorii formaţiilor artistice, soliştii să ne trimită pe adresa de e-mail vasilebycu@gmail.com o înregistrare video a materialului propus în program. Prioritate vor avea cele mai interesante idei, precum şi acei care nu au mai participat la ediţiile precedente ale festivalului. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a reduce durata evoluării participanţilor, cu scopul încadrării în limita timpului prevăzut de condiţiile arendării sălii de spectacole. Aşteptăm propunerile dumneavoastră până la 23 februarie 2020.

Ne adresăm tuturor oamenilor de bună-credinţă, persoane fizice şi juridice care doresc să sprijine această acţiune: suntem deschişi pentru o colaborare informativă sau publicitară reciproc avantajoasă şi ne vom bucura de orice propunere.

Informaţii suplimentare, sugestii, propuneri de colaborare cu potenţialii sponsori – tel. (0038) 050-627 41 56; 050-602- 41-62; 066-915-58-77 e-mail: vasilebycu@gmail.com.

Vă aşteptăm cu drag! (Prezidiul SCLRB „Mihai Eminescu” din regiunea Cernăuţi)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: