Din motive de absenteism cauzat de gripă

Trei unităţi de învăţământ din Suceava şi una din Todireşti au suspendat parţial cursurile

Luni, alte patru unităţi de învăţământ din judeţul Suceava au suspendat cursurile, parţial, din cauza gripei.

Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, Şcoala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava are confirmate trei cazuri de gripă la clasa I C (36 elevi). Suspendarea cursurilor la această clasă are loc în perioada 18-21.02.2020. Unitatea şcolară menţine suspendarea la clasa a VI B-a (30 elevi).

De asemenea, Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava are confirmate trei cazuri de gripă la clasa a V-a (27 elevi). Suspendarea cursurilor la această clasă are loc în perioada 18-21.02.2020.

Sursa citată mai menţionează că Şcoala Gimnazială Nr. 4 Suceava suspendă cursurile la clasa I C (23 elevi) din motive de absenteism cauzat de infecţii respiratorii, în perioada 17-18.02.2020.

În acelaşi timp, Şcoala Gimnazială Todireşti are confirmate patru cazuri de gripă la clasa pregătitoare (16 elevi). Suspendarea cursurilor la această grupă are loc în perioada 18-19.02.2020, arată Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: