Pentru şcolari şi preşcolari

Muzeul de Ştiinţele Naturii Suceava organizează lecţii despre dinozauri

Muzeul de Ştiinţele Naturii ivită publicul sucevean să participe la lecţiile de educaţie muzeală care se desfăşoară în cadrul proiectului „Să învăţăm despre dinozauri”.

„Ne dorim să descoperim împreună speciile de dinozauri, perioada în care au apărut şi de ce au dispărut, care sunt speciile care le mai întâlnim şi în prezent, curiozităţi şi multe alte date despre aceste creaturi înspăimântătoare” se arată în comunicatul muzeului.

Clasele de copiii şcolari şi preşcolari sunt aşteptate la aceste activităţi în perioada 24-28.02.2020. Programări şi informaţii, la standul muzeului sau la telefon 0230 213775. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: