Box

Memorialul „Mihai Vasilache”

Sala de sport „Gabriel Udişteanu”, din municipiul Fălticeni, va găzdui, sâmbătă, 22 februarie, începând cu ora 13.00, ediţia a II-a Memorialului „Mihai Vasilache” la box. În cadrul evenimentului pugilistic care se va desfăşura în urbea de pe Şomuz, vor fi organizate 26 de meciuri de box la care vor participa sportivi de la 12 cluburi de box: ACS Şomuz Fălticeni, ACS Nada Florilor Fălticeni, CSM Gladiatorul Iaşi, AS Com Val Valea Lupului Iaşi, ACS Felix Box Botoşani, CS Botoşani, CSM Suceava, Sport Club Bacău, CFR CSS Iaşi, Box Club Roman, Box Club Piatra Neamţ şi Club FC 1 Decembrie Bucureşti.

Turneul de la Fălticeni îşi propune să promoveze boxul în rândul tinerilor, oferindu-le prilejul să-şi verifice abilităţile dobândite la antrenamente, în perspectiva participării la competiţiile naţionale organizate în acest an. Iniţiatorul şi coordonatorul Memorialului „Mihai Vasilache” este fostul campion european de box Vasile Nistor, în prezent antrenor al secţiei de box din cadrul ACS Şomuz Fălticeni.

Competiţia este organizată de clubul ACS Şomuz Fălticeni şi Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” în parteneriat cu Primăria Fălticeni şi câţiva sponsori locali.

Sportiv şi cunoscut om de afaceri în Fălticeni, regretatul sportiv Mihai Vasilache a fost triplu campion naţional al României, la categoria semigrea, în anii 1987, 1988, 1989.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: