Primarul Ion Lungu şi campioana olimpică Paula Ivan, oaspeţi ai unui eveniment sportiv

Primarul Sucevei Ion Lungu şi campioană olimpică de la Seul Paula Ivan au participat, la Şcoala Gimnazială „Ion Creangă”, la evenimentul organizat de Federaţia Română de Atletism şi Asociaţia Judeţeană de Atletism Suceava „Spiriduşii atletismului”, o acţiune dedicată promovării sportului/atletismului în rândul copiilor.

Lungu anunţă că a felicitat organizatorii. „Este bine să-i învăţăm pe copii să facă sport pentru că din păcate astăzi mulţi dintre ei sunt captivi ai tabletelor şi calculatoarelor,” a declarat acesta.

Primarul s-a arătat încântat de faptul că a avut posibilitatea să o cunoască pe marea campioană olimpică de la Seul Paula Ivan, împreună cu care a împărţit dulciuri şi tricouri participanţilor.

Potrivit lui Lungu, Primăria Municipiului Suceava sprijină sportul atât la nivel de amatori, cât şi la nivel profesionist.

Astfel, în bugetul pentru acest an au fost aprobate sume în valoare de peste un milion de euro pentru toate ramurile sportive, spune Ion Lungu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: