Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a anunţat că vrea să candideze la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava

„Am energia, dorinţa, să fac ceea ce vor sucevenii”

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a anunţat, vineri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că vrea să candideze la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

El a spus că atât candidatura sa, cât şi a celorlalţi membri care doresc să candideze la funcţia de preşedinte al CJ Suceava va fi pusă în discuţia Biroului Permanent Judeţean al PSD, iar decizia luată de BPJ va trebui aprobată de Comitetul Executiv Judeţean al PSD Suceava.

„Eu vreau să candidez la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava”, a spus Stan, care a adăugat că va fi candidat dacă va fi acceptat de colegii săi.

El a reamintit că încă din 2018 a spus că va deschide lista la CJ Suceava, în condiţiile în care colegii săi îi vor da acest gir.

„Voi candida şi, în funcţie de cum voi convinge electoratul, de ceea ce am făcut până acum, vom vedea rezultatul. Atunci e examenul”, a spus Stan.

El a arătat că în ultimii patru ani a avut realizări pentru judeţul Suceava şi că doreşte să candideze pentru a face ceea ce trebuie pentru judeţul Suceava.

Ioan Stan a spus că a avut un aport deosebit pentru judeţ în ultimii patru ani atât prin PNDL, cât şi alte proiecte, în cadru legal, discutând cu primul ministru, cu miniştrii, cu secretarii de stat pentru a arăta necesităţile pentru judeţ.

„Am energia, dorinţa, să fac ceea ce vor sucevenii. Şi drumuri, şi spitale”, a spus Stan.

El a adăugat că, dacă e nevoie, se leagă cu lanţuri de Ministerul Sănătăţii ca să fie alocaţi banii pentru Spitalul din Fălticeni ca acesta să fie dat în funcţiune pentru că mai e nevoie doar de aparatura medicală şi a subliniat că în acelaşi timp s-a luptat şi pentru dotări pentru SJU Suceava.

Ioan Stan a spus că acum îşi face cruce de promisiunile preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, atât în privinţa autostrăzilor, cât şi a noilor investiţii spitaliceşti în Suceava.

„Îmi fac cruce. Ne-am uitat pe filele bugetului şi nu vedem banii nici pentru Autostrada Nordului, nici pentru Siret –Bucureşti, nici pentru centuri, nici pentru spitale. Ce să discuţi cu CNAIR, dacă ăla nu are bani. Ce discuţi acum?”, a întrebat senatorul.

El a mai declarat că preşedintele Flutur spune că a obţinut avize pentru spital de copii şi spital oncologic în Suceava, dar că e uşor să obţii avize, fiind însă foarte greu de obţinut finanţarea când bugetul nu are asemenea prevederi.

Ioan Stan spune că Gheorghe Flutur a reluat acelaşi tip de promisiuni din 2012 şi 2016, care nu s-au concretizat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: