Un tânăr din Mălini va fi judecat pentru tentativă de omor

> El a înjunghiat cu un cuţit un agent de pază dintr-un local

 Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată a unui tânăr cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârşirea a trei infracţiuni, respectiv tentativa la infracţiunea de omor, port sau folosire fără drept de obiecte periculoase şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cel mai probabil este vorba despre un tânăr de 19 ani din comuna Mălini. Anterior, am relatat că acesta, după ce a comis infracţiunile, a încercat să fugă din ţară, fiind reţinut în Vama Petea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, infracţiunea a avut loc în noaptea de 21 spre 22 decembrie 2019, într-un local din zona urbană a judeţului nostru.

Tânărul, împreună cu mai mulţi prieteni, a consumat o cantitate mare de băuturi alcoolice. Totodată, aceştia se manifestau într-un mod deranjant pentru clienţi ai clubului – ţipau, dansau haotic, se împingeau în alţi clienţi etc.

La un moment dat, în jurul orei 2, unul dintre tineri a adoptat o atitudine jignitoare faţă de barmanul clubului, fapt care l-a determinat pe acesta să solicite ajutorul agentului de pază al clubului.

Bărbatul a solicitat tânărului respectiv să părăsească clubul pentru a nu-i deranja pe ceilalţi clienţi. Astfel, tinerii au ieşit din club, fiind conduşi de agentul de pază.

Sursa arată că, afară, tânărul a început să-l provoace pe agentul de pază cerându-i să se bată cu el. La toate aceste solicitări bărbatul i-a răspuns tânărului pe un ton calm şi liniştit că nu doreşte să se bată cu nimeni, i-a cerut să se liniştească, să intre în club sau să plece acasă.

Fără a exista vreo înţelegere prealabilă, în mod spontan, unul dintre tineri l-a prins pe bărbat de gât, din spate, l-a bruscat, fapt care a condus la dezechilibrarea şi căderea acestuia pe sol, peste treptele de la intrare.

Sursa citată precizează că, imediat după aceasta, de bărbat s-a apropiat tânărul trimis în judecată, care i-a aplicat mai multe lovituri cu un instrument vulnerant, în piciorul stâng precum şi în zona dorsală.

Cercetările au scos pregnant în evidenţă, pe lângă multitudinea loviturilor aplicate de inculpat şi rapiditatea cu care acesta a lovit victima, şi faptul că nici una din celelalte persoane aflate în preajma agentului de pază nu au reuşit să o lovească pe aceasta. După câteva secunde acesta s-a ridicat şi a pătruns în interiorul clubului, închizând uşa de acces.

Comportamentul tânărului a atras indignarea persoanelor care se aflau de faţă la incident, le-au creat acestora o stare de teamă, fapt care a condus la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Agentul de pază a fost transportat la spital, unde i-au fost acordate îngrijirile medicale necesare.

Potrivit sursei citate, medicii au constatat că acesta a prezentat leziuni traumatice în zona dorso-lombară stânga, paravertebral, şi la nivelul piciorului stâng. În ansamblul lor, aceste leziuni necesită un număr de 60-70 zile de îngrijiri medicale. În opinia medicului legist, leziunea toraco-lombară stânga a fost de natură a pune în primejdie viaţa victimei.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: