Prof. Mircea Popescu, de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Suceava, numit inspector şcolar general adjunct

Profesorul Mircea Popescu de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Suceava a fost numit inspector şcolar general adjunct al judeţului Suceava în locul lui Cristian Cuciurean, care a demisionat din funcţie.

ISJ Suceava a anunţat că, în conformitate cu Ordinul Ministerului Educaţiei şi Cercetării nr. 3214 din 11.02.2020, prof. Mircea Popescu este numit în funcţia de inspector şcolar general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, cu detaşare în interesul învăţământului, până la organizarea concursului, dar nu mai târziu de sfârşitul anului şcolar 2019-2020.

Mircea Popescu este profesor de fizică şi a fost director al colegiului sucevean.

Cristian Cuciurean a demisionat vineri, 31 ianuarie 2020, din funcţia de inspector şcolar general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava.

Prof. Cristian Cuciurean a ocupat funcţia de inspector şcolar general adjunct al ISJ Suceava în perioada 2011-2012 şi în perioada 2015-2020. Cuciurean a mai asigurat interimatul postului de inspector şcolar general al ISJ Suceava şi în perioada 14 martie -7 august 2019. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: