Pentru etapele de parcurs pentru proiectele autostrăzii A 7 şi Autostrăzii Nordului

Preşedintele Gheorghe Flutur continuă discuţiile cu experţi şi proiectanţi ai CNAIR

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a întâlnit, ieri, la sediul instituţiei, cu experţi şi proiectanţi de la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) pentru a continua discuţiile avute săptămâna trecută cu reprezentanţi de la Ministerul Transporturilor şi din CNAIR privind infrastructura de drumuri rapide în judeţul nostru.

La discuţii au participat specialişti din compartimentul tehnic al Consiliului Judeţean Suceava şi din cadrul mai multor primării din judeţ.

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre stadiul documentaţiei şi etapele de parcurs pentru autostrada A7 Siret – Suceava – Bucureşti şi Autostrada Nordului, Suceava – Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc – Vatra Dornei – Bistriţa – Satu Mare.

„Ne interesează, în primă fază, realizarea pe traseul Autostrăzii Nordului a centurilor pentru Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei” a spus Flutur.

El a menţionat că „joi şi vineri intrăm pe detalii”, urmând să fie prezentat stadiul privind etapele în care se află realizarea celor două autostrăzi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: