Din cauza absenteismului determinat de infecţii respiratorii sau gripă

Patru unităţi de învăţământ din municipiul Suceava au suspendat parţial cursurile

Inspectoratul Şcolar Judeţean a informat, miercuri, că patru unităţi de învăţământ din municipiul Suceava au suspendat parţial cursurile din cauza absenteismului determinat de infecţii respiratorii sau de gripă.

Sursa citată a menţionat că la Grădiniţa cu Program Prelungit „A.B.C.” Suceava au fost confirmate trei cazuri de gripă la grupa mare (34 preşcolari), iar, în urma monitorizării situaţiei, Direcţia de Sănătate Publică Suceava a aprobat suspendarea cursurilor la această grupă în perioada 12-14 februarie. La aceeaşi grădiniţă era menţinută suspendarea cursurilor şi la grupa mică, unde învaţă 38 de preşcolari, pentru intervalul 11-13 februarie.

ISJ Suceava a mai informat că la Şcoala Primară „Sf. Ioan cel Nou de la Suceava” erau confirmate trei cazuri de gripă la grupa mică (19 preşcolari), iar suspendarea cursurilor la această grupă are loc în perioada 12-14 februarie.

La Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava sunt confirmate trei cazuri de gripă la clasa a IX-a (29 elevi), iar cursurile la această clasă sunt suspendate până în data de 14 februarie.

La Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava sunt confirmate trei cazuri de gripă la grupa mare (31 preşcolari) şi la clasa pregătitoare (35 elevi), iar suspendarea cursurilor la aceste clase a fost prevăzută pentru intervalul 13-14 februarie.

ISJ Suceava a precizat că unităţile de învăţământ vor realiza acţiuni de dezinfecţie a spaţiilor şcolare. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: