La finalul săptămânii

Vatra Dornei găzduieşte cea de-a XXXVI-a ediţie a „Serbărilor Zăpezii”

> În debutul ediţiei din acest an, pe pârtia de schi Veveriţa va avea loc şi tradiţionalul concurs de schi alpin, adresat tuturor categoriilor de vârstă, fondul de premiere ridicându-se la aproape 20.000 de lei

Locurile de cazare din staţiunea montană sunt aproape epuizate, pârtiile se prezintă în stare excelentă după ninsorile din ultimele zile, temperaturile au permis şi funcţionarea tunurilor de zăpadă, astfel încât „Serbările” de anul acesta să se deruleze sub cele mai bune auspicii!

Seara de vineri va prilejui reîntâlnirea schiorilor şi turiştilor cu trupa N&D, noua formulă, cu DYA, fiind una apreciată la concertele de genul „Nostalgia”. Nemuritorul „Vino la mine” se va auzi live la Dorna, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, după mai bine de 20 de ani de la lansare. Seara de vineri va debuta, de la ora 19, cu Michael Star şi Doru Bighiu, cel care este pentru al 17-lea an consecutiv amfitrionul evenimentului. Mai apoi vor urca pe scena bistriţenii de la Big City, precum şi tânărul localnic MPE.

Ziua de sâmbătă va debuta, la scena din Parcul Municipal, de la ora 18, cu premierea celor mai iscusiţi schiori şi snowboarderi, care se vor întrece la Cupa „Serbările Zăpezii”, iar mai apoi încălzirea va fi făcută tot de Michael Star de la Orion Fm. Ediţia de anul aceste va readuce la Dorna o trupă care a făcut istorie în ultimii 20 de ani în muzica românească. DJ Project se află şi acum în topuri cu piesa „Retrograd”, de altfel piesa aflată pe locul 2 în topul celor mai căutate piese pe Shazam anul trecut. Gino Manzotti şi Dj Max vor veni alături de Andia la „Serbări”. Nici la ediţia de anul acesta nu vor lipsi concursul de tăiat buşteni cu joagărul, precum şi alte surprize anunţate de organizatori.

Ziua de sâmbătă va fi încheiată de concertul îndrăgitei Jo, care alături de trupa sa le promite tuturor celor prezenţi la Serbări un concert plin de energie şi de piese cunoscute, concertul artistei fiind unul foarte aşteptat la poalele Dealului Negru.

Primarul Ilie Boncheş anunţă că ziua de duminică este şi anul acesta dedicată folclorului. „Încă de la primele ediţii, duminica avem invitaţi de seamă ai muzicii populare, din zonă şi nu numai. Anul acesta, pe lângă artiştii locali, ansamblurile «Plaiurile Dornelor» şi «Dorna Dorului», Loredana Costea, Miruna şi David Ţăran, Ilioara Ştefănel, Teodora Negrea, Ionela Niţucă şi Panfil Roată, ne bucurăm să avem din nou invitaţi pe membrii Ansamblului Profesionist «Ciprian Porumbescu» din Suceava. Ne onorează cu prezenţa şi îndrăgitele soliste Andreea Haisan şi Olguţa Berbec, alături de Remus Novac, soţul domniei sale. Vă invităm cu drag la «Serbările Zăpezii» de la Dorna” a conchis edilul Boncheş.

Spectacolele de la scenă, amplasată pe aleea principală din parcul staţiunii, vor debuta vineri şi sâmbătă de la ora 19:00, iar cel de duminică (folclor) de la ora 14. (Comunicat de presă)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: