Actorii Cristi Martin şi Anghel Damian vin la Suceava cu un spectacol de comedie

 „Teatru de repertoriu”

 Actorii Cristi Martin şi Anghel Damian vin la Suceava cu spectacolul comedie „Teatru de repertoriu”, care se va juca sâmbătă, 22 februarie, ora 19, pe scena Teatrului Municipal „Matei Vişniec”.

Potrivit organizatorilor evenimentului, cei doi celebri actori aduc comedia „Teatru de repertoriu” în premieră la Suceava, montarea fiind în sine o premieră în România, „care face săli pline şi primeşte aprecierile publicului la fiecare reprezentaţie”.

Actorii Anghel Damian şi Cristi Martin sunt protagoniştii unui spectacol special, plin de situaţii comice şi care, pe alocuri, frizează absurdul, ceea ce-l face cu atât mai amuzant.

„Teatru de repertoriu” ne este anunţat drept o piesă puternică, ce îi ţine pe spectatori în priză timp de o oră şi 15 minute. „Spectacolul este o comedie alertă despre lumea nebună dintr-un aparent plictisitor teatru – o montare cu un schimb de replici rapid, ce ironizează moştenirea bogată, dar adesea pompoasă, a atmosferei din unele dintre teatrele rămase în trecut, inclusiv obsesiile pentru clasic, actorii veterani de renume şi problemele financiare. Montarea inedită, lucrată milimetric şi matematic, are întoarceri şi răsturnări de situaţie care se dezvăluie publicului cu fiecare minut, până la finalul complet neaşteptat”.

Preţul unui bilet este 40 lei; biletele se găsesc la casa de bilete a teatrului şi pe Mystage.ro. Spectacolul este recomandat spectatorilor cu vârsta peste 14 ani. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: