Volei masculin, cadeţi

CSS „Nicu Gane” Fălticeni, în cărţi pentru calificarea la turneul semifinal

În cadrul etapei a VIII-a a Campionatului naţional de volei masculin pentru cadeţi, Seria A, echipa CSS „Nicu Gane” Fălticeni a primit pe teren propriu vizita formaţiei LPS Piatra Neamţ. La finele unui joc extrem de aprig disputat, elevii antrenorului Ionel Ciocan s-au impus cu scorul de 3-1 (16, 13, -26, 25).

Tinerii jucători fălticeneni au jucat perfect în primele două seturi, pe care le-au câştigat lejer. În setul al treilea ei s-au relaxat puţin şi au pierdut pe final. Setul al patrulea a fost extrem de animat, oaspeţii prinzând încredere după victoria din runda anterioară. Totuşi, gazdele s-au concentrat aşa cum trebuie pe final şi au câştigat setul cu 27-25.

„A fost o victorie care ne păstrează în lupta pentru calificarea la turneul semifinal. Mă bucur că am reuşit să câştigăm, în condiţiile în care jucătorii noştri sunt mai mici cu doi ani ca vârstă decât adversarii lor. Abia anul viitor mizăm pe accederea la turneul final şi chiar la o medalie pentru că avem o generaţie deosebită” a declarat antrenorul Ionel Ciocan.

Din formaţia CSS „Nicu Gane” Fălticeni fac parte următorii sportivi: Cezar Ciubotariu, Teodor Macavei, Mihnea Ciocan, Eduard Toader, Sabin Hortopeanu, Răzvan Mogage, Gabriel Romanică, Robert Marian, Ştefan Stan, Sebastian Toader, Ştefan Buta, Pavel Coţovanu şi Leonard Oanea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: