Victoria Vatra Moldoviţei şi Academica Gălăneşti s-au calificat pentru turneul final după turneul de la Gura Humorului

 La sfârşitul săptămânii trecute, sala complexului Ariniş din Gura Humorului a găzduit cel de-al treilea turneu zonal al Campionatului judeţean de futsal organizat de AJF Suceava, scopul întrecerii fiind acela de a ţine în priză formaţiile de Liga a IV-a şi a V-a în pauza de iarnă.

Clasate pe primele două poziţii, grupările Victoria Vatra Moldoviţei şi Academica Gălăneşti s-au calificat pentru turneul final, care va avea loc în sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava, pe data de 1 martie.

Ierarhia turneului zonal de la Gura Humorului a fost completată, în ordine, de echipele Sporting Poieni Solca, Viitorul Valea Suhei şi Avântul Frasin.

Pe lângă Victoria Vatra Moldoviţei şi Academica Gălăneşti, la turneul final s-au mai calificat până acum formaţiile Viitorul Negostina, Unirea Horodnic de Sus, Viitorul Liteni şi Recolta Fântânele. Ultimul turneu zonal va avea loc la Dolhasca, pe 23 februarie.

Precedentele cinci ediţii ale Campionatului judeţean de futsal au revenit formaţiilor Bucovina II Rădăuţi, Viitorul Adâncata, Viitorul Liteni, Stejarul Cajvana şi Viitorul Negostina.

ADI PÎRGARU

Rezultatele turneului de la Gura Humorului:

Avântul Frasin – Victoria Vatra Moldoviţei   1-8

Viitorul Valea Suhei – Sporting Poieni Solca 2-2 (4-5, d.p.)

Academica Gălăneşti – Avântul Frasin                   3-2

Victoria Vatra Moldoviţei – Viitorul Valea Suhei 2-1

Academica Gălăneşti – Sporting Poieni Solca 1-1 (3-4, d.p.)

Avântul Frasin – Viitorul Valea Suhei  4-4 (6-7, d.p.)

Sporting Poieni Solca – Victoria Vatra Moldoviţei  2-3

Viitorul Valea Suhei – Academica Gălăneşti           3-4

Sporting Poieni Solca – Avântul Frasin                  9-0

Victoria Vatra Moldoviţei – Academica Gălăneşti 1-1(3-2, d.p.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: