Primim

Un apel creştinesc

Domnule Director,

Cu ani în urmă, în satul Stroieşti, la propunerea preotului şi a unui grup de credincioşi, s-a hotărât construirea unei noi biserici.

A fost foarte greu, dar, cu sprijinul credincioşilor şi cu credinţa în Dumnezeu, construcţia s-a înfăptuit.

În perioada respectivă, cât a durat construcţia, m-am adresat dvs. să publicaţi câteva rânduri adresate celor care pot contribui cu sume de bani pentru înfăptuirea acestui lăcaş de cult.

Nu a durat mult şi au existat oameni cu credinţă în Dumnezeu, care au ajutat cu sume de bani. Printre mulţi alţii putem da ca exemplu pe Eugenia Nimingean, care a donat suma de 250 milioane lei vechi.

Deci, domnule director, nu greşesc cu nimic afirmând că ziarul „Crai nou” şi dumneavoastră în calitate de director v-aţi adus contribuţia la acest edificiu.

În prezent, biserica este construită, fiind nevoie de fonduri pentru lucrările interioare: tencuieli şi pictură. De aceea, în întâlnirile pe care le-am avut cu părintele Gheorghe Hapcă, acesta m-a rugat: „scrie-i domnului director Teodorescu (aşa mi-a spus), să facă un apel creştinesc pentru cei care au posibilităţi financiare şi credinţă în Dumnezeu să contribuie la terminarea lucrărilor respective”.

În speranţa că şi de data aceasta rugămintea noastră va fi auzită de cei cu posibilităţi financiare şi credinţă în Dumnezeu, în numele credincioşilor şi al preotului de la Parohia 2 Stroieşti vă dorim tuturor multă sănătate şi toate cele bune. (Pensionar, VICHENTIE TRUŞCAN)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: