Directorul general al Romsilva, Gheorghe Mihăilescu, a fost înlocuit din funcţie

Mandatul directorului general al Regiei Naţionale a Pădurilor (RNP) – Romsilva, Gheorghe Mihăilescu, a fost revocat marţi, 4 februarie, de membrii Consiliului de Administraţie.

Consiliul de Administraţie l-a desemnat pe Codruţ Ion Bîlea director general provizoriu, pe o durată de 4 luni, începând de miercuri, 5 februarie, anunţă RNP Romsilva.

În perioada următoare va fi demarat procesul de selecţie a noului director general al Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva, în conformitate cu OUG 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice.

Codruţ Ion Bîlea a absolvit cursurile Facultăţii de Silvicultură şi Exploatări Forestiere a Universităţii „Transilvania” din Braşov în 1988 şi a început cariera profesională ca inginer în cadrul Institutului de Cercetări şi Amenajări Silvice. Din 1990 a îndeplinit funcţii de execuţie şi conducere în cadrul Ocolului Silvic Curtea de Argeş şi al Direcţiei Silvice Argeş, iar din 2007 a ocupat funcţiile de consilier al directorului general şi director al Departamentului Fond Forestier, în aparatul central al Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva.

Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva administrează pădurile aflate în proprietatea publică a statului român, aproximativ 48% din totalul pădurilor la nivel naţional, şi are circa 16.500 de angajaţi la nivelul celor 41 de direcţii silvice, a administraţiilor a 22 de parcuri naţionale şi naturale şi a celor 12 herghelii de stat. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: