Fotbal în sală

Viitorul Negostina şi Unirea Horodnic de Sus, primele echipe sucevene calificate la turneul final de futsal

Asociaţia Judeţeană de Fotbal organizează şi în această iarnă Campionatul de futsal, ajuns deja la a şasea ediţie. Scopul întrecerii este acela de a ţine în priză echipele participante în ligile a IV-a şi a V-a pe timpul pauzei competiţionale dintre tur şi retur. Ca şi în anii trecuţi, competiţia este alcătuită din patru turnee zonale, având 20 de formaţii pe tabloul de concurs. Primul turneu a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, la Milişăuţi, acolo unde echipele Voinţa Zvoriştea, Concordia Grămeşti, Zimbru Siret, Unirea Horodnic de Sus şi campioana en-titre, Viitorul Negostina, s-au luptat pentru cele două locuri care duc în următoarea fază a competiţiei. Cele mai în formă grupări la finalul întrecerii de la Milişăuţi s-au dovedit a fi Viitorul Negostina şi Unirea Horodnic de Sus, care şi-au asigurat astfel biletele pentru turneul final, ce se va desfăşura în sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava, la începutul lunii martie.

Următoarele trei turnee zonale vor avea loc la Bosanci (2 februarie), Gura Humorului (9 februarie) şi Dolhasca (23 februarie). Primele două clasate la fiecare turneu zonal se vor califica la turneul final.

Precedentele cinci ediţii ale Campionatului judeţean de futsal au revenit formaţiilor Bucovina II Rădăuţi, Viitorul Adâncata, Viitorul Liteni, Stejarul Cajvana şi Viitorul Negostina.

Rezultate înregistrate la turneul zonal de la Milişăuţi:

Unirea Horodnic de Sus – Viitorul Negostina        2-5

Concordia Grămeşti – Zimbru Siret          3-0

Voinţa Zvoriştea – Unirea Horodnic de Sus 3-4

Viitorul Negostina – Concordia Grămeşti    3-3 (3-2 după lovituri de departajare)

Voinţa Zvoriştea – Zimbru Siret                          3-0

Unirea Horodnic de Sus – Concordia Grămeşti     4-3

Zimbru Siret – Viitorul Negostina               2-3

Concordia Grămeşti – Voinţa Zvoriştea               2-4

Zimbru Siret – Unirea Horodnic de Sus                0-3

Viitorul Negostina – Voinţa Zvoriştea                  7-2

Clasament: 1. Viitorul Negostina – 11 puncte; 2. Unirea Horodnic de Sus – 9 puncte; 3. Voinţa Zvoriştea – 6 puncte; 4. Concordia Grămeşti – 3 puncte; 5. Zimbru Siret – 0 puncte.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: