Primăria Suceava continuă ridicarea autovehiculelor abandonate pe domeniul public

 > Viceprimarul Lucian Harşovschi: Acţiunile vor continua până la soluţionarea problemei maşinilor abandonate

 Municipalitatea suceveană continuă şi la acest început de an acţiunile de localizare şi ridicare a vehiculelor fără proprietari sau abandonate pe terenurile ce aparţin municipiului.

Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat, recent, că anul acesta a fost ridicate deja două maşini abandonate.

El a precizat că în anul 2019 au fost depistate 156 de autoturisme abandonate pe domeniul public. Dintre acestea, 129 de autovehicule au fost luate de pe domeniul public de deţinătorii legali, alte 18 au fost ridicate de Poliţia Locală, iar nouă autovehicule sunt în procedură de lucru.

„Sfătuiesc persoanele care deţin astfel de autoturisme să le ridice de pe domeniul public. În caz contrar, colegii de la Poliţia Locală vor recurge la aplicarea amenzilor (1.000-2.000 lei)” a transmis Lucian Harşovschi.

El a atras atenţia că astfel de acţiuni vor continua până când problema acestor autovehicule va fi rezolvată. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: