Cătălin Nechifor evită să răspundă propunerii liderului PSD Suceava privind o colaborare PSD – Pro România pentru alegerile la Primăria Suceava

> Eu cred că, după ce vom anunţa candidatul nostru, şi cei din PNL vor dori o colaborare cu noi

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a Pro România, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat recent, în conferinţă de presă, că Pro România va anunţa curând candidatul pentru funcţia de primar al Sucevei, care va putea fi votat şi de dreapta şi de stânga, fiind o variantă social-liberală mai bună decât „varianta socialistă” a lui Ion Lungu.

Solicitat să comenteze propunerea făcută de liderul PSD Suceava, Dan Ioan Cuşnir, pentru o colaborare PSD – Pro România la alegerile pentru Primăria Suceava pentru îndepărtarea din funcţie a primarului Ion Lungu, Nechifor a răspuns că dacă cei din PSD doresc, pot să susţină candidatul Pro România.

„Noi vom avea un candidat foarte bun la Primăria Sucevei. (…) Dacă vor fi două tururi, sunt 99% convins că al nostru candidat va câştiga Primăria Sucevei şi va fi un candidat de votat şi de PSD” a spus Nechifor.

El a precizat că acesta va fi un candidat care va fi votat şi de dreapta şi de stânga.

„E o variantă, poate că singura care poate să schimbe primarul la Suceava” a spus Nechifor.

„Candidatul nostru va putea fi votat de PSD. Categoric. Săptămâna viitoare (cea în curs – n.red.), când vor vedea candidatul nostru, eu cred că şi cei din PNL vor dori o colaborare cu noi” a spus Nechifor.

El a explicat că o parte din PNL va prefera varianta social-liberală propusă de Pro România.

„La PNL, din ceea ce ştiu eu, nu există un numitor comun cu privire la dl Lungu, iar atunci e posibil ca o parte din PNL să considere că o variantă social-liberală ar fi mai bună decât varianta socialistă a dlui Lungu” a spus Nechifor.

El a apreciat că în urma alegrilor locale Pro România Suceava ar putea obţine al treilea scor politic în judeţ, după PSD, care se va clasa pe locul al doilea, şi PNL, care va obţine cele mai multe voturi. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI