Bucovina Rădăuţi a câştigat disputa de pregătire cu Zimbrul Siret

Grupările Bucovina Rădăuţi şi Zimbru Siret s-au întâlnit, la finele săptămânii trecute, în primul amical al anului, pe teren neutru, la Bădeuţi. Formaţia din eşalonul al treilea, pregătită de Daniel Bălan şi Marius Lup, s-a impus la final cu scorul de 4-1, după ce scorul pauzei a fost egal, 0-0. Golurile învingătorilor au fost marcate de I. Plămadă (2), Ciobanu şi Sahlean, în vreme ce pentru echipa antrenată de Alin Fercalo a punctat Vatamaniuc.

Bucovina a început meciul în alcătuirea: Zvoronciuc – Alecsandru, Vitu, Florescu, Coajă, Busuioc, Bejenar, Ungurianu, Sahlean, Coroamă, Ţapu. În repriza secundă au mai intrat: Butnariu, Antonesei, Mihăeş, Ciobanu, Dănilă, Paraschiv, I. Plămadă, Netbai.

Rădăuţenii vor susţine următorul joc test vineri, 31 ianuarie, de la ora 12.00, cu echipa de juniori a LPS Suceava, în deplasare. Timp de 9 zile, începând cu 4 februarie, Bucovina va efectua un stagiu de pregătire centralizată la Suceviţa.

După revenirea din cantonament, rădăuţenii au în program disputarea altor cinci meciuri amicale, până la această dată fiind perfectate patru din ele, după cum urmează: 14 februarie, cu Foresta Suceava, 18 februarie, cu Ceahlăul Piatra Neamţ, 25 februarie, cu Aerostar Bacău, şi 28 februarie, cu FC II Botoşani.

Bucovina Rădăuţi va începe returul Ligii a III-a pe 7 martie, pe stadionul Municipal, împotriva formaţiei Huşana Huşi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: