Tenis de câmp

Fălticeneanul David Arcip, pe locul 2 la Cupa Unirii

Clubul ACS Sense Roman şi Federaţia Română de Tenis au organizat la Roman, în perioada 18 – 19 ianuarie, Cupa Unirii la tenis de câmp. Competiţia a reunit peste 80 de sportivi din judeţele Brăila, Braşov, Cluj, Galaţi, Iaşi, Mureş, Neamţ, Suceava şi Vrancea, care au concurat la categoriile U10, U14 şi U18. Fălticeneanul David Arcip, legitimat la Tenis Lechner School, a participat la acest turneu plin de încredere după un şir de opt victorii fără înfrângere şi cu un titlu de campion câştigat la Iaşi. Jucătorul de tenis din urbea de pe Şomuz a încheiat turneul de la Roman în poziţia de vicecampion la categoria U10 masculin, categorie cu cel mai mare număr de jucători participanţi, 22, şi cu cel mai înalt nivel de competitivitate, prin prezenţa mai multor jucători clasaţi în prima treime a clasamentului naţional, cum ar fi copiii din Târgu Mureş, Cluj, Brăila, Focşani, unii dintre ei fiind campioni naţionali. David a trecut de ei, dar a pierdut finala la doar la două puncte diferenţă în faţa lui Sebastian Rugină din Focşani. David a mai jucat două finale naţionale cu Sebastian la Oneşti şi Focşani în care fălticeneanul a ieşit învingător de fiecare dată.

„Având în vedere că turneul de la Roman a reunit sportivi cu un înalt nivel de pregătire din toată ţara, David a reuşit printr-un joc foarte bun să ajungă în finală, unde a terminat meciul în poziţia de vicecampion, la doar două puncte diferenţă. Este un început promiţător pentru David, care se pregăteşte pentru turneele din luna februarie desfăşurate la Iaşi şi Brasov. Asa cum spunea şi antrenorul Ferry Lechner, cea mai mare bucurie este că David iubeşte acest sport şi că îşi doreşte şi poate să devină din ce în ce mai bun. Mulţumim tuturor celor implicaţi în susţinerea lui David, prieteni, rude, colegi şi sponsori, fără de care nu am putea să ducem mai departe visul acestui copil” ne-a spus Ramona Arcip, mama micului tenismen.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI