Pentru a creşte şansele îndepărtării lui Ion Lungu din funcţia de primar

Dan Ioan Cuşnir consideră că PSD şi Pro România ar trebui să aibă candidat comun la Primăria Suceava

> El chiar speră ca PNL să propună alt candidat de primar la Suceava

Preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cuşnir, a declarat, miercurea trecută, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că trebuie făcute toate eforturile din partea forţelor politice locale, dar şi ale asociaţiilor şi organizaţiilor neguvernamentale, pentru ca municipiul Suceava să nu mai fie condus de „cuplul toxic Lungu – Harşovschi”.

„Acest cuplu Lungu – Harşovschi a devenit periculos pentru Suceava pentru că promovează idei nocive, promovează cu îndârjire anumite interese private care sunt contrare interesului public” a spus Cuşnir, care a arătat că „acest cuplu a creat o administraţie autodistructivă”.

Liderul PSD Suceava a apreciat că primarul Ion Lungu „se agaţă cu disperare să mai prindă un nou mandat”, pentru că oricine va veni primar după Ion Lungu va descoperi „tot dezastrul cu domeniul public şi nu numai” care s-a întâmplat în Suceava în ultimii 16 ani.

„Nu mai are importanţă în momentul de faţă cine îşi doreşte să candideze din partea unui partid de 5% sau din partea unui partid de 20%. Trebuie să luăm ca, cerinţă obligatorie, toate partidele, inclusiv PNL, toate asociaţiile civice. Să scrie pe un perete «Suceava trebuie să scape de cuplul toxic Lungu–Harşovschi»” a spus Cuşnir.

El şi-a exprimat speranţa că şi cei de la PNL vor ajunge să înţeleagă că Suceava trebuie să scape de acest cuplu toxic.

„Sper că PNL va avea alt candidat pentru Suceava. Eu unul cred că cel mai important e ca Suceava să scape de Lungu şi de Harşovschi. Cred cu tărie că PSD Suceava şi Pro România ar trebui să aibă candidat comun, pentru a creşte şansele ca acest cuplu Lungu – Harşovschi să iasă din politică”, a spus liderul PSD Suceava.

El crede că PSD şi Pro România ar putea să aibă candidat comun şi la Primăria Sucevei, şi la Consiliul Judeţean.

Cuşnir le-a recomandat liderilor Pro România, Victor Ponta şi Cătălin Nechifor, să o lase mai uşor cu critica PSD.

„Ei pot critica unele persoane, dar nu partidul” a spus liderul PSD Suceava, care a menţionat că cei doi au obţinut funcţii importante şi datorită PSD. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: