Volei masculin, Divizia A2

CSM Suceava a câştigat în ultima etapă din prima parte a campionatului

 > Într-un meci contând pentru etapa a X-a a seriei vest, Lapi Dej – CSM Suceava 0-3 (-22, -24, -23)

 În cadrul ultimei etape a primei părţi a campionatului seriei vest a Diviziei A2 de volei masculin, CSM Suceava a jucat la finele săptămânii trecute pe terenul echipei Lapi Dej. Antrenorul oaspeţilor, Tudor Orăşanu, a folosit în acest meci doar juniorii.

Formaţia suceveană s-a impus cu 3-0 (22, 24, 23), dar toate cele trei seturi au fost echilibrate.

„Am încercat să oferim din nou şansa juniorilor de a acumula experienţă competiţională. Am câştigat greu fiecare set, dar a fost bine.

A fost o deplasare interesantă în care jucătorii noştri au avut ocazia să se întâlnească cu fostul lor coleg, Alexandru Raţă. Am fost la un antrenament al echipei de Divizie A1 din Dej şi am remarcat că sportivul s-a încadrat bine în angrenajul formaţiei sale.

La sfârşitul acestei prime părţi din campionat, ne-am clasat pe locul II în seria vest, la egalitate de puncte cu Pro Volei Arad. Acum urmează turneul semifinal la care, alături de noi, vor lua parte echipele din Arad şi Braşov şi cea care va ieşi învingătoare din duelul Ştiinţa Bacău – Lapi Dej. Turneul semifinal va avea loc abia în luna martie” a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Tudor Orăşanu.

Pentru CSM Suceava, în partida de la Dej, au evoluat: Cazacu, Bortă, Tudor Ştreangă, Vlad Ştreangă, Albu, Dănilă, Roman, Croitor, Cojocaru, Istrate, Boghian, Curic şi Fercalo.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: