La PSD e iarnă acum

Preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cuşnir, a declarat, miercuri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că situaţia partidulului este delicată şi că după congres se va vedea direcţia în care partidul se îndreaptă.

„PSD se află într-o situaţie destul de delicată. La PSD e iarnă acum. Plantele înmuguresc primăvara şi se veştezesc toamna” a spus Cuşnir.

El a arătat că depinde ce se va întâmpla la Congresul PSD.

„Depinde foarte mult de acest congres dacă la primăvară PSD va înmuguri din nou aşa cum a mai făcut-o după momente grele sau se va veştezi de tot pentru că există în continuare acest risc” a spus liderul sucevean social-democrat.

El crede că în ultimii ani problema partidului a fost că s-a încercat să li se ia organizaţiilor locale dreptul de a avea păreri.

„Cred că cel mai grav lucru care s-a întâmplat în timpul dominaţiei Dragnea – Dăncilă este că s-a încercat să se ia organizaţiilor locale dreptul de a gândi. Nu poţi să le iei oamenilor dreptul de a gândi” a spus Cuşnir. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: