Liteni

Casă mistuită în toiul nopţii de flăcări violente

> Proprietarul casei, intoxicat cu fum, a fost transportat la spital

Pompierii militari de la Punctul de Lucru Dolhasca şi de la Detaşamentul Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Liteni, au intervenit puţin după miezul nopţii de luni spre marţi, cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu violent izbucnit la o gospodărie particulară din oraşul Liteni.

La sosirea echipajelor, ardea generalizat casa de locuit, cu o suprafaţă de aproximativ 90 mp, existând pericolul de propagare a flăcărilor la un adăpost de animale.

În timpul incendiului, proprietarul casei, un bărbat în vârstă de 49 de ani, a suferit o intoxicaţie cu fum, iar pompierii paramedici SMURD i-au acordat primul ajutor medical. Ulterior, bărbatul a fost transportat la spital pentru investigaţii suplimentare.

Pe timpul intervenţiei, pompierii au evacuat din locuinţă două butelii de aragaz, care erau în pericol să explodeze. Chiar şi aşa, în ciuda intervenţiei susţinute, din construcţie nu a mai rămas decât un morman mare de cenuşă, focul transformând în scrum acoperişul casei, obiectele de mobilier, elemente de tâmplărie, aparatura electronică şi electrocasnică, degradând serios pereţii locuinţei (realizaţi din bolţari şi chirpici).

Incendiul a fost lichidat după mai bine de 3 ore de luptă cu flăcările. Pompierii au salvat adăpostul de animale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: