Acuzat de tentativă de omor, tentativă de viol şi furt calificat

Gesturi incredibile săvârşite de un bărbat din judeţul Suceava, pentru care a ajuns în spatele gratiilor arestului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. Marţi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat „pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor, a tentativei la infracţiunea de viol şi a infracţiunii de furt calificat”. Autorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, judecătorul de drepturi şi libertăţi emiţând mandatul de arestare.

Din probatoriul administrat până în acest moment al urmăririi penale a rezultat că faptele au fost comise pe parcursul nopţii de luni spre marţi. În timp ce se afla într-o locuinţă din zona rurală a judeţului Suceava, „pe fondul consumului de băuturi alcoolice, inculpatul a încercat să întreţină un raport sexual prin constrângere, respectiv prin ameninţare cu un cuţit, cu o persoană vătămată. A doua victimă, soţul persoanei vătămate, a încercat să intervină şi să-l oprească pe inculpat, împrejurări în care agresorul a exercitat acte de violenţă cu un obiect tăietor – înţepător (cuţit) într-o zonă vitală asupra acestei victime, cu intenţia de a-i suprima viaţa”, se arată în rechizitoriul întocmit de anchetatori.

Când şi-a dat seama de ce a făcut, autorul a sustras şi telefonul mobil al femeii, pe care a încercat să o violeze.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

„Având în vedere stadiul anchetei penale, care se află în derulare, nu pot fi furnizate la acest moment alte informaţii referitoare la această cauză, însă, pe măsura derulării cercetărilor, opinia publică va fi informată” se mai arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: