Primarul de Siret, Adrian Popoiu, şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat

Ofer siretenilor 12 proiecte cu 20 de obiective de investiţii de peste 26 de milioane de euro

Primarul oraşului Siret, Adrian Popoiu, a anunţat, ieri, că va candida la funcţia de primar al oraşului Siret la alegerile locale din 2020.

„Îmi anunţ candidatura, oferind siretenilor 12 proiecte câştigate, care însumează 20 de obiective de investiţii (numai pe fonduri europene sunt aprobate peste 26 milioane de euro). Nu vin în faţa dumneavoastră doar cu propuneri, nu vin doar cu promisiuni. Din contra, oferta mea electorală se bazează pe contracte de finanţare deja semnate şi, în unele cazuri, lucrări începute. În mandatul 2020 – 2024 îmi propun să finalizez cu succes toate aceste proiecte şi să pregătesc altele noi pentru exerciţiul financiar european 2021 – 2027” a explicat Adrian Popoiu.

El a mai spus că, deşi este prea devreme în condiţiile în care calendarul alegerilor locale nu a fost încă anunţat şi chiar dacă este foarte mult de lucru din cauza numărului mare de proiecte aflate în implementare, în faza de lucrări sau faza de licitaţii, îşi anunţă candidatura pentru funcţia de primar al oraşului Siret la alegerile locale ce vor avea loc în acest an.

„Fac acest anunţ deoarece la Siret campania electorală a fost deja deschisă” a menţionat Popoiu.

El a precizat că i-a fost validată candidatura, în aceste zile, şi de conducerea judeţeană a PNL, în urma unui sondaj de opinie realizat la nivelul oraşului Siret.

„Sondajul de opinie a confirmat că şi la Siret se respectă trendul naţional, PNL fiind principala forţă politică. Vă mulţumesc pentru această încredere. De asemenea, mă bucur de susţinerea necondiţionată a preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, dl Gheorghe Flutur, a parlamentarilor PNL din judeţul Suceava şi de susţinerea colegilor liberali sireteni” a mai spus Popoiu.

Primarul de Siret a subliniat că pentru această candidatură îl califică în primul rând proiectele ce au fost câştigate, în special pe fonduri europene.

„Unele proiecte sunt deja în faza de lucrări, altele în faza de licitaţie, iar un proiect este încă în faza de evaluare. Valoarea totală a acestor proiecte este de peste 26 milioane de euro. La acestea se adaugă proiectele de infrastructură finanţate prin GAL, PNDL şi ANL” a spus Popoiu.

El a adăugat că cele 12 proiecte însumează 20 de obiective de investiţii care constau în: infrastructură rutieră – drumuri, piste pentru biciclişti, trotuare –, parcuri – spaţii verzi şi locuri de joacă –, clădiri educaţionale – grădiniţă, ateliere, laboratoare – şi de sănătate – extindere ambulatoriu –, locuinţe sociale şi de tineret, centru de zi, bibliotecă.

„Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava mi-a garantat că va sprijini oraşul nostru în vederea asigurării cofinanţării acestor proiecte. De asemenea, o guvernare PNL ne va permite o susţinere consistentă şi de la nivel naţional” a conchis Adrian Popoiu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: