Fotbal

Dorin Goian nu mai este antrenorul echipei Bucovina Rădăuţi

Demisia lui Dorin Goian din funcţia de antrenor principal al grupării de Liga a III-a Bucovina Rădăuţi, care s-a produs la finele săptămânii trecute, a surprins. Cu Goian şi Daniel Bălan la timonă în ultimii doi ani şi jumătate, rădăuţenii au ajuns una dintre cele mai respectate formaţii din Seria I a eşalonului al treilea. Pagina oficială de facebook a grupării rădăuţene menţionează faptul că fostul internaţional a invocat motive personale. Aceeaşi pagină găzduieşte şi un anunţ de despărţire adresat de Dorin Goian foştilor săi jucători.

„Băieţi, vă anunţ că mi-am dat demisia de la Bucovina Rădăuţi din motive personale. M-am gândit mult până să iau decizia şi am ajuns la concluzia că trebuie să fac acest lucru. Am petrecut 2 ani şi jumătate grozavi alături de voi, au fost momente frumoase şi mai puţin frumoase peste care am trecut împreună. Vă mulţumesc pentru tot. Sunteţi o echipă superbă şi nişte caractere frumoase cum rar mi-a fost dat să întâlnesc. Dacă am supărat pe cineva în decursul acestei perioade, am făcut-o neintenţionat sau pentru a îmbunătăţi unele lucruri în jocul vostru sau al echipei. Sper să mai avem ocazia să lucrăm împreună în viitor şi sunt sigur că mulţi dintre voi mai aveţi multe de dovedit în fotbal. O să rămâneţi în sufletul meu şi vă voi susţine necondiţionat. Vă doresc multă baftă, spor şi sănătate!”, aşa arată declaraţia lui Dorin Goian la despărţirea de Bucovina Rădăuţi.

Pe de altă parte, printr-un comunicat semnat de preşedintele Vichentie Popescu, gruparea CSM Bucovina Rădăuţi a dorit să-i mulţumească lui Dorin Goian pentru activitatea depusă în cadrul clubului, menţionându-se faptul că prin contribuţia acestuia echipa rădăuţeană şi municipiul Rădăuţi au căpătat rezonanţă la nivel naţional.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: