Cântăreţul David Olney a murit pe scenă, în timpul unui concert

Cântăreţul şi compozitorul David Olney a murit la vârsta de 71 de ani, în timp ce concerta, aşezat pe un scaun pe scenă, la un festival care a avut loc sâmbătă seară, în statul american Florida, potrivit Reuters.

Olney era aşezat pe un scaun şi la un moment dat, a tăcut şi şi-a aplecat capul, cu bărbia la piept. Spectatorii şi muzicienii care îl acompaniau au crezut că acesta a făcut pur şi simplu o pauză, după care şi-au dat seama ce s-a întâmplat şi l-au aşezat pe jos, pe scenă.

David Olney era implicat într-un dialog muzical cu cântăreaţa Amy Rigby la 30A Songwriters Festival, iar artista a descris ultimele lui momente. „Olney era în mijlocul celui de-al treilea cântec, când s-a oprit, şi-a cerut scuze şi a închis ochii”, a scris Rigby pe Facebook. Aceasta a mai spus că s-a încercat resuscitarea, dar Olney era deja mort.

Olney, devenit iniţial cunoscut ca membru al trupei X-Rays, a fost un nume de marcă al stilurilor folk-rock şi americana şi, pe parcursul carierei, a înregistrat 20 albume de studio, având şi colaborări cu artişti precum Emmylou Harris, Linda Ronstadt, Del McCoury şi Steve Earle.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: