Tabăra de la Bucşoaia ar urma să devină tabără sportivă pentru tineret

Tabăra de la Bucşoaia ar urma să devină tabără sportivă pentru tineret, a anunţat, sâmbătă, la Vatra Dornei, preşedintele CJ Suceava Gheorghe Flutur, după o discuţie cu ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe.

„Am discutat cu ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, despre finanţarea Taberei de tineret de la Bucşoaia. Sunt fonduri europene, Ministerul Tineretului doreşte să se implice în finanţarea acestui proiect”, a declarat Gheorghe Flutur, adăugând că în proiect se va implica şi Ministerul Fondurilor Europene.

El a declarat că va fi vorba despre o tabără sportivă pentru tineret.

Potrivit lui Flutur, proiectul presupune încurajarea sporturilor în această tabără de la Bucşoaia, care era cândva un reper.

„Luni dimineaţa primarul din Frasin va fi la Ministerul Tineretului pentru a găsi soluţii. CJ Suceava este pregătit să intre în parteneriat cu Primăria Frasin pentru finanţarea Taberei de tineret de la Bucşoaia”, a spus Flutur.

Gheorghe Flutur şi Ionuţ Stroe au asistat, sâmbătă, la Vatra Dornei, la Cupa Mondială de sanie pe pârtie naturală, ocazie cu care cei doi au purtat discuţii privind mai multe proiecte. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: