Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni

S-a încheiat etapa probelor eliminatorii

 Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni anunţă că probele eliminatorii au fost promovate de 735 de candidaţi, reprezentând un procent de 70% din numărul total al candidaţilor înscrişi în concurs. Proba de verificare a cunoştinţelor are loc duminică, 19 ianuarie.

După instructajul de sâmbătă, 11 ianuarie a.c., prezentat de către comandantul şcolii, colonel Ionel Postelnicu, concurenţii au fost organizaţi pe 22 detaşamente având o componenţă mixtă, femei şi bărbaţi. Nu s-au prezentat la înscriere un număr de 43 de candidaţi, iar după parcurgerea probelor eliminatorii, 16 candidaţi s-au retras, 26 au fost declaraţi inapt/nepromovat medical, iar 245 nu au promovat proba de verificare a aptitudinilor fizice, rămânând astfel în concurs la finalul primei etape 29 de fete, 706 de băieţi, dintre care 5 pentru locurile alocate candidaţilor de etnie rromă şi 4 locuri alocate candidaţilor aparţinând altor minorităţi.

Candidaţii urmează să susţină proba de verificare a cunoştinţelor duminică, 19 ianuarie a.c. Proba se desfăşoară la sediul Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni şi la Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni, iar accesul în săli se face în intervalul orar 09.00 – 09.30. Tabelul cu repartiţia candidaţilor în sălile de concurs urmează să se afişeze în data de 18 ianuarie la avizier şi pe site-ul şcolii.

După predarea lucrărilor, candidaţii vor reveni în sălile de examen pentru corectarea acestora, aflând astfel, pe loc, punctajul obţinut.

Conform graficului de desfăşurare a concursului de admitere, disponibil şi pe site-ul şcolii, rezultatele finale vor fi afişate duminică, ora 21. Candidaţii declaraţi „ADMIS” se vor prezenta la şcoală în data de 2 februarie 2020 şi vor începe cursurile luni 3 februarie. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: