Pentru siguranţa turiştilor

Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice – IPJ Suceava a organizat, sâmbătă şi duminică, o acţiune punctuală pe raza oraşului Gura Humorului şi a comunelor limitrofe, pentru verificarea respectării prevederilor legale de către unităţile de cazare autorizate şi a legislaţiei în domeniul comerţului.

În cadrul acţiunii au fost verificate 7 unităţi de cazare şi au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 18.000 lei, toate la Legea nr.12/1990 republicată.

În paralel, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au desfăşurat activităţi de informare a turiştilor dar şi a personalului angajat al unităţilor hoteliere sub sloganul „Turism în Siguranţă”.

Au fost desfăşurate activităţi de informare şi responsabilizare a turiştilor pentru reducerea riscului infracţional şi victimal, dar şi acţiuni de prelucrare a agenţilor economici din turism cu privire la respectarea legislaţiei în domeniul hotelier.

„Îi asigurăm pe suceveni şi pe turişti că vom fi mereu la datorie şi vom aplica legea cu fermitate, scopul fiind creşterea gradului de siguranţă publică. Totodată le recomandăm să manifeste prudenţă şi să adopte o manieră preventivă”, transmite Poliţia Judeţeană Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: